Försäljning pågår!    Byggstart hösten 2017.

Välkommen till Utblick Båstad

ETT BOENDE DÄR SJÄL OCH HJÄRTA FÅR RUM.

par2Stort tryck på de 30 första bostäderna i Utblick Båstad. Etapp 1 - försäljning pågår. 

En kort promenad från Båstads centrum ligger Hasselbacken, 53 meter över havet och med en magnifik utsikt i alla riktningar. Laholmsbukten och Kattegatt åt det ena hållet och den fantastiskt vackra Sinarpsdalen söderut. I denna underbara miljö skapar vi Utblick Båstad, ett område med 97 moderna bostadsrättslägenheter (säljstart etapp 1, 30 st bostäder) för människor som vill må riktigt bra. Det välgörande ljuset, som är så viktigt för oss nordbor, har en central roll i Utblick Båstad. Ljusinsläppet är enormt i samtliga lägenheter. Burspråk, tak och fönstersättning varierar i vinklar och riktningar för att uppnå maximalt ljusinsläpp. Så oavsett om du njuter på den stora balkongen eller umgås i köket har du alltid tillgång till ljus. Massor av ljus.

Med en livsbejakande, öppen och inbjudande arkitektur i kombination med den underbara utsikten och Båstads kontinentala atmosfär erbjuder Utblick Båstad ett boende som är unikt för Sverige. Det goda livet har aldrig smakat bättre.

interior utsikt

MED EN BETAGANDE UTSIKT.
alla lägenheter i utblick båstad erbjuder en fantastisk utsikt.

När vi första gången gick upp på Hasselbacken blev vi helt tagna av den milsvida och hänförande utsikten. Och vi bestämde oss tidigt för att denna magnifika upplevelse skulle genomsyra hela bostadsområdet. Vi vred och vände på husen, justerade vinklarna på burspråk och fönsterpartier tills vi nådde ett perfekt resultat. Det är med stolthet vi kan konstatera att alla lägenheterna i Utblick Båstad, inklusive de som ligger längst in mot entrétorget, har fantastisk utsikt. Antingen ut mot den vackra Laholmsbukten eller mot den bedårande Sinarpsdalen. Eller både och. Här uppifrån får livet helt nya perspektiv.

balkong stor

STORA BALKONGER FÖR STORA SÄLLSKAP.
en extra dimension öppnar sig.

Utblick Båstads balkonger är något alldeles extra. Med ytor som ger lägenheten en extra dimension. Här ute, med Laholmsbukten på ena sidan och den bedårande Sinarpsdalen på den andra, kan man umgås på riktigt. I stora sällskap om man så vill. 53 meter ovanför havet med en bedårande kvällssol som värmer och ger upplevelsen en skön nyans.

topfloor

TOP FLOOR LIVING.
ta hissen rakt upp i lägenheten.

På översta våningen i tre av husen bygger vi en stor representationslägenhet med oslagbar utsikt. Perfekt för dig som ofta har större bjudningar, cocktail-partyn eller som helt enkelt vill leva ett lite lyxigare liv. Lägenheterna har en boyta på ca 138 kvm, två stora balkonger och en enorm takterass på hela 250 kvm, som ligger ungefär 65 meter över havet och erbjuder en milsvid, fantastisk utsikt i flera riktningar. Inredningen har en genomgående hög standard och självklart har du stora möjligheter att påverka val av material och utrustning. Till dessa tre exklusiva lägenheter går hissen från garaget rakt upp i lägenheten. Du behöver alltså bara ta några steg från bilen, kliva in i hissen och sedan är du hemma. Praktiskt för dig, men också smidigt för dina gäster som kommer på besök.

exterior innergard

Är det något du undrar eller vill ha hjälp med så kontakta oss enligt följande:

nadjafi k black t rgb liten

Djavad Kristensen
Fastighetsmäklare
0431-37 10 39
0735-29 39 00
www.nkfast.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Daniel Nadjafi
Koordinator
0735-29 38 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Mjobacks entr fg

Representant
Ulf Jönsson

Tel: 0760-45 45 30
Mobil:0760-45 45 30
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mjöbäcks - Trygg hustillverkare när du skall bygga hus!