Försäljning pågår!    Byggstart hösten 2017.

Bofakta

   
Stomme Betong.
Balkonger Golvet på balkongerna är av betong. Räcken i aluminium. Vindskydd i glas. Trätrall på takterrasserna.
Ytterväggar Målade betongelement. Vissa väggar klädda med träpanel.
Mellanbjälklag Betong.
Yttertak Duk (takpapp).
Lägenhetsskiljande väggar Betong.
Lättväggar Gips.
Fönster Aluminiumklädda energieffektiva träfönster.
Entréer Porttelefon och ljusautomatik. Portlösningen innehåller beröringsfria nycklar och nyckelläsare, vilket gör att man slipper kodlås och koder på drift. Lägenhetsdörrarna är dock av försäkringsskäl försedda med nyckellås. Hiss finns i huset från bottenplanet upp till översta planet.
Värme och vatten Bergvärme med vattenburet radiatorsystem. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme och handdukstork. Individuell mätning av kallt och varmt vatten för varje lägenhet.
El Individuell mätning för varje lägenhet.
Ventilation Lägenhetsindividuella FTX-aggregat. Från- och tilluftsventilation med återvinning.
Förråd I källarplanet på respektive hus.
Cykelparkering På gården.
Postboxar Postboxar i trapphusentré, tidningshållare vid lägenhetsdörrar.
Parkering Parkering i garage under husen och på gårdsplan.
Övriga utrymmen Teknikutrymmen i källare.

Lägenhetsbeskrivning

Entrédörr Säkerhetsdörr med titthål.
Innerdörrar Innerdörrar ”Unique” från Swedoor, vitmålade.
Fönsterbänkar Stenmaterial.
Rumshöjd Utblick Båstad byggs med invändig takhöjd från 260 cm.
Golv Trestavs ekparkett i vardagsrum, sovrum, kök och klädkammare med möjlighet att välja mellan olika kulörer. Matt grafitklinker i hallen.
Sockel Träsockel, målad i vitt – NCS 0500.
Väggar Vitmålade väggar i hall, vardagsrum, sovrum, kök och klädkammare – NCS 0500. Kakel i badrum.
Tak Vitmålat tak – NCS 0500.
Kök Vita skåpssnickerier ”Annika” från Vedum, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat med aluminiumkant och diskbänk med två underlimmade hoar. Rostfria handtag. Vitvaror i rostfritt från Siemens – diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro – som arbetar tyst och energieffektivt.
Förvaring i hall och sovrum Garderoberna har släta vita luckor ”Elsa” från Vedum och rostfria handtag. Inredning med klädstång samt hylla. Linneskåpet har hylla och trådbackar. Städskåpet förses med utdragbara trådbackar samt låsbart medicinskåp.
Badrum Badrummet har material av högsta klass. Tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens. Spegelskåp och kommod från Svedbergs, väggskåp från Vedum och laminatbänkskiva. Duschblandare och tvättställsblandare från Gustavsberg. Hörndusch ”Forsa” i klarglas från Svedbergs. Handdukstork från Smedbo. Vitt blankt kakel på väggarna med en fondvägg i antracit. Golvklinker i matt grafit.
TV, telefon & data Telias baspaket Lagom ingår med TV och telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 10/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till. Övrigt El- och IT-skåp i klädkammare/förråd.

Tillval

Tillvalsprogram Vi kommer även att ta fram ett specialanpassat tillvalsprogram. När du bokat en bostad kommer du att bli kontaktad av vår tillvalshanterare som hjälper dig med de material och detaljer du vill välja till för att göra din bostad än mer personlig.