logo mjobacks

PLANERAT PROJEKT

Här är det lättare att leva

HÄR MÖTS HAV OCH LAND, 
MEN ÄVEN DET LOKALA OCH KONTINENTALA.

I Båstad på den vackra Bjärehalvön möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timma bort.

Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten.

Här lever du i ett underbart landskap och i en välkomnande miljö där du snabbt känner dig naturligt hemma. Välkommen till Utblick Båstad och ett lättare, godare och mer fulländat liv!

bastad torg

BÅSTAD – EN AV SVERIGES RIKTIGA PÄRLOR.

Ända sedan förra sekelskiftet har semesterfirare kommit till Båstad och Bjärehalvön för att njuta av storslagen natur och härliga dagar på stranden. De flesta kommer hit några dagar, men många stannar hela sommaren och använder Båstad som bas för utflykter och upplevelser. Under det varma halvåret erbjuds bland annat kammarmusikfestival, sommarkonserter, perfekta förutsättningar för segling och andra vattensporter, badstränder av högsta klass och inte minst de välkända tennisveckorna som lockar spelare och publik från hela världen. Fortsätter man ut på Bjärehalvön kan man utforska mysiga orter som Torekov, Västra Karup, Östra Karup och Grevie. Landskapet skiftar från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Att bo och leva i Båstad är nästan som att vara på semester året runt.

bastad hamn

SOMMARPARADISET SOM HAR UTVECKLATS TILL EN FULLÄNDAD ÅRETRUNTUPPLEVELSE.

Det finns mycket att säga om Båstad. Om alla möjligheter som erbjuds, det stora utbudet och de många events som arrangeras här. Som exempelvis de internationella tennisveckorna, mässorna och alla konserter. Men kanske mest av allt är Båstad sommarparadiset som har utvecklats till en fulländad åretruntupplevelse. I kommunen finns bra skolor, bra barnomsorg och ett rikt kultur- och fritidsliv för alla åldrar, under såväl sommar som vinter. Även pendlingsmöjligheterna är mycket bra, med närhet till motorväg, tåg och buss som snabbt tar dig såväl norrut som söderut mot kontinenten. Just närheten till kontinenten präglar Båstad. För här kombineras semesterortens charm och närhet med storstadens mentalitet, vilket har skapat en genuin känsla av att allt är möjligt.Kommunen utvecklas hela tiden och alltfler människor som vill leva ett liv med guldkant söker sig till Båstad. Till en atmosfär som är inbjudande, varm och välkomnande – tolv månader om året.

bastad gata